Groot bad

Wij leren je de zwemslagen schoolslag, borstcrawl en rugcrawl nóg beter zwemmen, bovendien leer je ook nog vlinderslag.ZBD beschikt over een groot aantal gediplomeerde en bevoegde zweminstructeurs, jong en wat ouder. Al onze instructeurs zijn zeer ervaren en deskundig en een deel van hen is ook zelf nog actief als zwemmer. Iedere week staan wij met veel enthousiasme klaar om zwemlessen van hoge kwaliteit te verzorgen.Twee maal per jaar geven wij de gelegenheid te zwemmen voor de verschillende zwemdiploma’s.

Zwemtijden

Zwemmers van het groot bad  zijn in 6 groepen onderverdeeld kunnen twee keer per week komen zwemmen: op donderdag zwemmen alle groepen van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag zwemmen alle niveaus van 11.00 tot 12.00 uur. 

Benodigdheden

  • Goed passende zwemkledij
  • Zwarte ZBD Badmuts
  • Zwembril
  • Plank

Wat wordt getest bij de overgang

Groep 1
12.5 m volledige Rugslag
12.5 m volledige Crawl
12.5 m Schoolslag
12.5 m benen Rugslag – armen in pijl
12.5 m benen Crawl – armen in pijl
12.5 m benen Schoolslag – armen in pijl
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6

Beste leden

Ook voor ZBD is het intern reglement van Sportoase van toepassing. ZBD kan NIET aansprakelijk gesteld  worden voor materiële schade of voor diefstal. Laat dus geen waardevolle spullen onbeheerd achter, maar bewaar ze in een locker van Sportoase (mits betaling van 2€ die u achteraf terugkrijgt) of geef ze in bewaring bij een vertrouwenspersoon ! (zie http://www.sportoase.be/nl/elshout/se-zwembad-algemeen)

Latest News

02 December 2018
03 October 2018
28 August 2017
© 2016 Zwemvereniging Brasschaatse Dolfijnen. All Rights Reserved. Designed By PVD

Search